Gimre var på vei i bil til innspilling i Oslo av den åttende episoden i serien i høst, som tv-seerne kunne se på tv forrige søndag. Hun var da én av fire deltakere igjen. Men tv-opptredenen fikk en brå slutt.

— Jeg merket at jeg var litt guffen, men jeg tenkte at «nå er jeg bare så sliten». Ved Telemarksporten kjente jeg at jeg fikk akutt vondt i magen. Paracet hjalp ikke og smerten økte. Resten av turen til Oslo husker jeg ikke så mye av, sier kristiansanderen bosatt i Lindesnes til fvn.no.

Les tidligere intervju med Gimre: - Føler nesten jeg kommer ut av skapet

Ville varsle filmteamet

Da samboeren og Gimre kom til Oslo bar det rett på legevakta. På tross av protester fra lege, nektet Gimre å la seg innlegge før hun hadde varslet TVNorge. Derfor dro hun til filmteamet, og der ble hun selvfølgelig nærmest beordret tilbake.

— Da var det ambulanse til Aker sykehus og jeg ble operert i all hast. Det viste seg at tykktarmen min hadde sprukket. Det er en livstruende tilstand, sier Gimre, som var sykemeldt i nærmere fire måneder etter operasjonen.

Hun fikk seg en støkk av episoden.

— I dag er jeg helt frisk. Jeg har lært mye, og tar mer hensyn til meg selv, sier Gimre, som innrømmer at hun var stresset mens hun var deltaker i «Jakten på den 6. sans».

- Oppgave for meg

Etter at hun meldte forfall til innspilling av åttende episode, ble deltakeren som røk ut gangen før, Eddie Åseth, hentet inn. Marry-Ann Gimre innrømmer at det er litt bittert at hun ikke fikk stått løpet ut i programmet.

— Da jeg så programmet i går tenkte jeg at dette hadde vært gøy. Jeg følte egentlig at det var en oppgave for meg, sier hun.

- Tror du at du kunne vunnet?

— Det er vanskelig å si. Men det ble som det ble, og jeg er fornøyd.

Marry-Ann Gimre er åpen for å melde seg på liknende tv-programmer i fremtiden.

— Men ikke det programmet, ikke med et sånt kjør, sier hun.

PS! Søndag er det finale i «Jakten på den 6. sans».