28. august i år var de fem medlemmene i The September When tilbake på scenen sammen, og allerede i begynnelsen av desember slapp de comebackalbumet «Judas Kiss». Albumet ble møtt med gode kritikker, men bandet har ikke røpet noe om framtidige planer før nå.

Konsert

Morten Abels nettside uttaler frontfiguren at bandet ikke skal ut på turne, men at de akter å spille mer live i tiden som kommer. I dag ble det kjent at bandet akter å forsøke å fylle Oslo Spektrum 7. mars neste år. Konsertstedet har en kapasitet på 9.700 mennesker men kan bygges ned for å romme mindre forsamlinger. Oslo Spektrum har tro på at Stavanger-bandet kan fylle arenaen og oppfordrer publikum om å være tidlig ute ettersom det «forventes stor pågang». Billettsalget starter 27. desember.

Comeback

Ting har med andre ord gått svært fort etter at Under Abel, Morten Mølster, Stene Osmundsen, Helge Hummervoll, og Gulleiv Wee bestemte seg for å dele scene igjen. Abel selv har hele tiden avvist at de har hatt en detaljert plan. Å gi ut plate allerede i desember så han på som relativt urealistisk.

— Vi tullet litt med det, men tenkte nok seriøst på å kanskje få gitt ut noe i februar, uttalte Abel i forkant av plateslippet.

Til sin egen nettside sier han at han verken avviser flere soloplater eller flere plater med bandet.