OSLO: Rettssaken mot stjernen ble nylig avsluttet og endte med en fellende dom. 80-tallsikonet må sone 15 måneder i fengsel.

Det var 30. april 2007 at venndølen ble sperret inne og mishandlet. George møtte nordmannen på nettstedet ”Gaydar” og de ble enige om å møtes.

29-åringen fra Vennesla annonserte sine tjenester som modell på nettstedet. Etter fotograferingen skal George ha ønsket mer enn bilder.

Mens han var i leiligheten ble han slått i bakken og holdt nede av to menn. Boy George skal ha satt seg på nordmannen og sagt nedverdigende ting.

– Han kom inn på rommet med en boks kjettinger og sexleketøy. Gud vet hva han tenkte å bruk de til, sa under aktualitetsprogrammet Tabloid på TV 2. Han skildrer hendelsene slik:

– Han slår løs på meg med metallkjettingene. Jeg klarer å løpe mot døra. Døra var ikke enkel å få opp med tre låser. Mens jeg prøvde å komme meg ut, pisket han meg med metallkjettinger, sa Carlsen under programmet.

I etterkant av skrekkvelden anmeldte nordmannen hendelsen. Politiet etterforsket hendelsen, og da kom beklagelsen.

– I april sendte han meg en mail hvor han unnskyldte oppførselen sin, og hvor han spurte om jeg ville komme tilbake for å ta flere bilder. Når en person unnskylder seg, kan ikke jeg se noe galt i å gi ham en sjanse til, så jeg møtte opp igjen, sier Carlsen.