Fansen har ventet i over 14 år på at Guns N' Roses-leder og eneste gjenværende originalmedlem W. Axl Rose skal få ferdigstilt «Chinese Democracy».

Albumet kommer i butikkene lørdag 22. november, men de som ikke orker å vente kan høre albumet allerede i dag.

Klokken 06.00 norsk tid la nemlig Rose ut hele «Chinese Democracy» på sin MySpace-side . Der kan du helt lovlig høre gjennom alle de 14 sporene fra albumet.

Fansen får gjøre opp en mening

— Det er spennende at bandet lar folk gjøre seg opp sin egen mening om albumet før anmelderne kommer med sin dom, sier Kristoffer Endresen i MySpace Norge.

Guns N' Roses har solgt 90 millioner plater, og er et av verdens mest populære hardrock band.

Forventer enorm interesse

Forventningene har vært store til den nye plata, som bandet har jobbet med siden 1994. Det har stadig kommet nye utsettelser og nye lanseringsdatoer, men nå er dagen her.

Endresen tror fansen vil strømme til bandets MySpace-side.

— Det har vært mange spekulasjoner rundt plata, og bandet har mange dedikerte fans. De har ventet lenge på å høre plata, og alt tyder på at det kommer til å være en enorm interesse for forhåndslyttingen, sier han.

Lekket

Bandet har blitt rammet av en lang rekke lekkasjer gjennom innspilingsprosessen. Flere låter lekket på nettet, og bandets management har tatt flere rettslige skritt for å fjerne disse. De aller første anmeldelsene av platen har også begynt å tikke inn. Aller først ute var Rolling Stone Magazine. Redaktør David Fricke gir platen fire av fem stjerner og er meget godt fornøyd med det Rose og hans mange medarbeidere har kokt sammen.

Har du hørt på albumet? Hvor mange øyne på terningen fortjener det? Si din mening i kommentarfeltet.