KRISTIANSAND: Det skjer i forbindelse med den årlige "Fri flyt film tour", som hvert år drar land og strand rundt i Norge for å vise årets beste ski— og snowboard-filmer.

Harrisson er superstjerne innen ekstremski-miljøet og har de siste årene viet sitt liv til å arbeide foran kamera i skifilmer på heltid. Den kanadiske superstjernen har rukket å bli verdensmester i ekstremskikjøring tre år på rad før han gikk til filmen, og er kjent for sitt enorme kjøretempo og høye svev ned langs fjellsider verden over.

Filmstjerne på heltid i hjemlandet

Det er første gang Harrisson gjester Norge, og arrangørene i Fri Flyt er stolte over å ha stjernen på besøk.

— Harrisson er verdens hyggeligste kanadier og i Canada er han en stor filmstjerne. I kveld er publikum og fans hjertelig velkommen til å slå av en prat med mannen selv og sikre seg signerte plakater, sier markedssjef i Fri Flyt Endre Løvaas.

Årets skifilm-turne startet med en brakåpning på Rockefeller 1. oktober. Hele 700 ihuga ski-fans hadde tatt turen for å få et møte med Harrisson og se filmene PUSH, MORE og WELFARE. Nå er arrangørene spente på om skientusiasmen er like fremtredende på Sørlandet.

— Vi er litt spente på hvor bredt skisporten favner i Kristiansand. Vi har ikke vært her på syv år, men vet jo at det er mange som driver aktivt med skisport også så langt i sør. Og alle nordmenn er jo tross alt født med ski på beina! sier Løvaas.

Fantastiske bilder

Filmene som står på menyen på Østsia i kveld viser fantastisk kjøring fra noen av verdens ledende kjørere på både ski og snowboard og er filmet i noen av de flotteste terrengparker og fjellområder som finnes.

Arrangementet har i hovedsak 18-årsgrense, men mindreårige kommer inn i følge med en voksen.