Rune Bratseth, Mini og Sverre Brandhaug stiller opp for Trondheimsklubben når årets «tøffeste» kamp spilles. I tillegg skal hele A-stallen på banen når årets seriemestere møter Tufte IL.

«Heia Tufte» fikk en tøff start på årets sesong da TV2s «Jakten på kjærligheten» ble sendt på samme tidspunkt som fotballnerdene skulle vise sine ferdigheter. TVNorge så seg slått i kampen om seertallene og valgte å omplassere «Heia Tufte» fra tirsdager til torsdager.

— Vi tar av oss hatten for TV2 i denne sammenhengen og når man flytter et program, er det med en viss risiko, forklarer Vivi Trøsvik, informasjonskonsulent i TVNorge.

Seertallene er nemlig blitt halvert siden første suksess-sesongen av «Heia Tufte» som hadde over 650.000 seere i fjor. Sjuende program i forrige uke hadde årets topp-tall med 313.000 Tufte-tittere.

— Det kan være mange årsaker til halveringen av seere, men jeg tror dette med nyhetens interesse er grunnleggende. Ingen hadde forventet de enorme tallene i første sesong, det var jo helt ellevilt, erklærer Trøsvik.

Hun presiserer også at det er vanlig for «andre-sesonger» å komme dårligere ut, men at «Tufte 2» har prestert gode siffer i TVNorge-universet.

På bakgrunn av seertallene, er Vivi Trøsvik ikke bekymret for tomme Lerkendals-tribuner 30. november.

— Når Tufte spiller på forskjellige arrangementer er det alltid mye positivitet og stormende jubel. Vi forventer ikke å fylle opp alle setene, men satser på god dekning, sier Trøsvik.

Om det vil komme et Tufte-lag på skjermen til neste år også, er det foreløpig ingen som vet. Kanalen er for tiden inni en prosess hvor det bestemmes hvordan 2007 skal se ut for TVNorge.

Fire store underholdning