ARENDAL: Sunkissed er et av landets mest populære klubbkonsepter, og har i en årrekke samlet tusenvis av danseglade mennesker på Blå i Oslo. I år flyttet klubben imidlertid til Fabrikken, en stort gammelt industribygg, etter at Blå-lokalene ble for små.

På Hovefestivalen vil Sunkissed servere en stor rosa teltscene, hvor det vil bli konserter på dagtid og dampende klubb på kvelden og natta.

Dj-sett fra 120 Days Blant dj'ene som er booket til Hovefestivalen 26. til 30. juni, er blant annet DJ Mehdi fra den franske hipster-labelen Ed Banger , den tyske nudisco/techno-DJen Justus Köhncke , housemesteren Ewan Persson , den sveitsiske elektrorockeren Headman , danske Djuma Soundsystem og det britiske electropop-bandet Hot Chip som DJs. Et annet band som også skal gjøre et eksklusivt DJ-sett er norske 120 Days.

120 Days gjestet sist Sørlandet og Trash Pop på Charlies i Kristiansand 30. januar i år, og spilte for et stappfullt lokale.

Geir Aspenes (g-Ha) fra Sunkissed sier at han gleder seg veldig til å lage klubb på Hove.

– Det skal bli deilig med en festival som virkelig er festival. Vi kommer til å ha folk "fanget" på området døgnet rundt, og vi skal pumpe dem fulle av god, svett dansemusikk, sier han i en pressemelding tirsdag.

Automatisk adgang Alle som kjøper billett til Hovefestivalen vil også automatisk få adgang til klubbkonseptet Sunkissed.