Rihanna opplever for tiden stor suksess med sitt tredje album. «Good Girl Gone Bad»-tittelen sier mye om hvor sangeren nå befinner seg i livet.

Rebell I et intervju med Reuters sier den 19 år gamle Rihanna at det nå var på tide å kvitte seg med snill pike-imaget.

— Jeg ble litt opprørsk, og måtte komme bort fra min snille stil. Alle gjør opprør på sitt vis, og dette var min måte, sier sangeren.

Så hva er det hun snakker om? Jo, Rihanna har rett og slett klippet seg kort. Og det uten å spørre noen. Hvor vilt er det, kan man jo spørre seg – men i en meget styrt image-industri, er det nok mer modig enn man skulle tro.

— Jeg ville bli mer edgy og klippet meg. Jeg spurte faktisk ikke noen om å få gjøre det! sier Rihanna til Reuters.

Godt forbilde

Rihannas singel «Umbrella» topper blant annet listene i USA og England, og selv mener hun at hun er et godt forbilde for unge jenter.

— Akkurat nå er jeg en livsglad person, som er fokusert og ambisiøs. Når jeg vil noe, går jeg for det og jobber hardt. Jeg har en god arbeidsmoral.

Når Reuters vil høre om hun synes Paris Hilton og Lindsay Lohan er gode rollemodeller, blir hun stoppet fra å svare av sin pressetalskvinne.

Flott med oppmerksomhet Når man har listetopper, får man merke hvor mange journalister og fotografer som finnes. Rihanna sier hun ikke har blitt vant til all oppmerksomheten som følger med.

— Det er helt klart rart med all oppmerksomheten og noen ganger blir det virkelig merkelig, men samtidig er det jo bra da jeg har en plate ute. Så jeg synes det er flott med all oppmerksomheten, sier sangeren fra Barbados.