Det blåser stadig rundt Hilton-arvingen Paris. Denne gangen er det en mild bris som kommer hennes vei. Hun har gjort alt hun kan for å slippe å tilbringe tid i fengsel, men hun slipper ikke helt unna.

Halvert

Det hun derimot kan trøste seg med for tiden, er at hun ikke må tilbringe 45 dager på cella, skriver Itv.com. Blant annet på grunn av god oppførsel, er straffen satt til 23 dager.

En talsmann for politiet sa at Paris Hilton vil sone sin straff i en spesiell enhet som er satt av til høyt profilerte personer, som kjendiser. Den består av 12 tomanns-celler.

En times lufting

Men selv om 26 år gamle Paris Hilton soner på en skjermet avdeling, vil hun få samme behandling som de andre innsatte på Century regional detention center i forstaden Lynwood i Los Angeles.

Det betyr i praksis at hun får minst en time utenfor cella, så hun kan dusje, se tv, være med på aktiviteter eller snakke i telefonen.

Urettferdig

Paris Hilton har hele tiden følt seg urettferdig behandlet.

— Jeg fortalte sannheten. Jeg syns jeg er blitt behandlet urettferdig og at dommen både er grusom og uberettiget. Jeg fortjener ikke dette, erklærte hun etter at hun hadde fått summet seg.

Hun skyldte også en tid på sin talsmann, da han hadde sagt at det var ok å kjøre bil så lenge det var jobbrelatert. Paris sparket talsmannen, men tok ham inn i varmen igjen etter kort tid.

Paris Hilton ble tidligere denne måneden dømt til 45 dagers fengsel etter å ha kjørt bil uten gyldig førerkort under sin prøveløslatelse.