Vi har lenge drømt om den lykkelige dagen der Carrie Bradshaw endelig skulle få stå hvit brud og med Mr. Big ventende ved alteret. Nå kan det være at slutten på «Sex og singelliv»-filmen blir akkurat slik vi har ønsket. Eller?

Kjolen oser Carrie

For en kort tid tilbake ble Sarah Jessica Parker, som spiller Carrie Bradshaw i tv-serien og filmen «Sex og singelliv» fotografert på settet i en brudekjole.

Bradshaw, som er et av årtusenets største moteikon på skjermen så langt, gikk selvfølgelig ikke for «all white» på den store dagen. Selv om kjolen ble forholdsvis tradisjonell, klarte ikke kostymefolket å begrense seg og plasserte en grønn fjær på hodet til den populære damen.

I tillegg har kjolen veldig spisse kanter, som gir den et svært moderne inntrykk, akkurat slik vi fans verden over har lært å kjenne den fiktive skribenten.

Sant eller usant?

Tidligere under innspillingen har fotografene også klart å sikre seg bilder av en høygravid Charlotte, spilt av Kristin Davis.

Som de fleste «Sex og singelliv»-seere vet, kunne ikke Charlotte bli gravid i tv-serien og mange undres nå hvordan brunetten plutselig kan ha en stor babykul på magen.

Vel, svaret kan (dessverre) være veldig enkelt. Både Carrie som brud og Charlotte som gravid, kan være en del av drømmefrekvenser i filmen, spekulerer enkelte medier.

Tabloidavisen New York Post har vært i kontakt med en kilde som sier følgende om de avslørende fotografiene:

— De leker med fansen. Bildene har blitt tatt slik at alle tror de følger et opplagt plot, men dette er egentlig bare drømmer. Alle lurer på hvordan plutselig Charlotte kan bli gravid. De elsker at folkets fantasier løper løpsk.

Hvorvidt denne forklaringen stemmer, finner forhåpentligvis ingen ut av før «Sex and the city: The movie» har premiere i USA 30. mai 2008. Da den ekstremt folkekjære tv-serien nærmet seg slutten, ble det filmet rundt tre ulike avslutninger for å bevare spenningen. Gjentas dette nå igjen?