Ikke alle klarer kunststykket å gå rett inn på førsteplass på VG-lista etter sin første uke i salg. Det har nå Alejandro Fuentes gjort, og topper i tillegg Itunes-lista over nedlastede låter med singelen ”Hell if I”. Dermed slår han artister som Bruce Springsteen, som må ta til takke med 2. plassen og svenskene i Kent som ligger på en 3. plass.

Høyt på alle lister Pop-kometen fra Sørlandet slapp sin andre solo-plate ”Tomorrow Only Knows” 24. september, og albumet ble raskt omfavnet av norske musikk-kjøpere. ”Tomorrow Only Knows” ligger nå på en 6. plass på VGs albumliste Topp 40. På den norske Topp 10-lista ligger unge Fuentes inne med to singler. ”Hell if I” ligger på topp, mens den forrige singelen, tittelsporet ”Tomorrow Only Knows” fremdeles ligger inne på en 8. plass, etter ti uker på lista.

Flere sørlandsartister En annen sørlandsartist som gjør det sterkt på listene er Maria Arredondo fra Vennesla. Singelen ”Brief and Beautiful” ligger denne uka på en 8. plass på VG-lista Topp 20, etter fem uker på lista, og fremdeles på en 3. plass på den norske Topp 10-lista, hvor den har vært inne i seks uker.

Tallene baserer seg på siste ukes salg hos cirka 100 fagforhandlere over hele landet og fra 15 utsalgssteder for nedlastet musikk.

Fredag 12. oktober gjester Alejandro Fuentes VG-lista Topp 20 på NRK, hvor han skal fremføre ”Hell if I”