Aleksander With er overraskende blitt en hit i Japan. Nå er han på promotur i de store byene og signerer blant annet cd-er til den store sølvmedaljen.

Foran Prince

Aleksander With var i forrige uke mest spilt på radio i Japan, 26 radiostasjoner hadde a-listet låta «The other side». Sony BMG i Norge sier at Aleksander også vil toppe radiolista i neste uka. Bak seg har han for eksempel Prince.

Videoen til sangen er også blitt godt mottatt, og er månedens video på musikk-kanalen VMC. Totalt sett er videoen den andre mest spilte i Japan, sier Sony.

Søte meldinger

Promotering-programmet til Aleksander With de ti dagene han er i Japan, er ikke et latmannsliv. Han opptrer på radio— og tv-stasjoner, blir intervjuet og signerer plater. Bildene du ser er fra en av Tokyos største platebutikker, Tower records.

Aleksander Withs Myspace-side er det også tydelig at han er stor i Japan. Mange japanske fans har lagt igjen bilder og søte meldinger.

Konserter i Norge

Etter at Japan er unnagjort i sommer, skal Aleksander With spille flere konserter i Norge. I september bærer det tilbake til Japan, da skal han ut på veien med Billboards festivalkonsept.

Han skal da opptre med Steely Dan, Amerie og Babyface – blant andre.

Hør Aleksander Withs musikk og sjekk ut konsertdatoene på hans offisielle hjemmeside .