"Idol" for Elvis imitatorer arrangeres av Elvis Presley Enterprices som i år har bestemt at de ønsker å kåre den aller beste Elvis-imitatoren basert på de store internasjonale og regionale mesterskapene, melder Farsunds Avis.

Som kjent stakk Kjell Elvis av med EM-tittelen i Elvis-imitasjon i Blackpool i fjor, og han har dermed kvalifisert seg til å være med i konkurransen. Går han videre her, får han mulighet til å delta i "Idol"-Elvis finalen i Memphis.

Optimist Konkurransen er beinhard. Her er det kun de beste av de beste som deltar, men Kjell Elvis tropper som vanlig opp med friskt mot.

— Du kan si det blir crème alle crème, for her blir det bare tidligere mestere som får delta. Jeg har forstått det slik at de skal reise rundt hele verden og gjøre opptak av 20-30 Elvis imitatorer, og at disse skal konkurrere om tittelen. Det opplegget er utrolig spennende, og et godt inntrykk der kan åpne mange nye dører. I teorien kan en vinne tre Elvis-VM i samme år, sier Kjell Elvis til Farsunds Avis.

Konkurransen arrangeres i år fordi det er 30 år siden Elvis døde, og showene vil gå som en serie på to programmer på BBC i august.