KOMMER: Frp-leder Siv Jensen gjester "Sommeråpent" i Kristiansand, og tar med seg sin barndomsvenninne Tonje Steinsland. Foto: Scanpix

KRISTIANSAND: MS "Sjøkurs" er ventet til kai i Kristiansand rundt kl 13.30 lørdag ettermiddag. Skoleskipet vil ligge til kai rett utenfor Kilden. Til "Sommeråpent"-sendingen samme kveld blir det flere lokale gjester og artister.

Nybakt mamma Helene Bøksle skal sammen med sin far Ivar Bøksle være gjest, og de to skal fremføre ei sørlandsvise sammen. I tillegg er billedkunstner og fotograf Per Fronth en av gjestene. Det er også Fremskrittspartiets leder Siv Jensen, som tar med seg sin barndomsvenninne Tonje Steinsland.— I Kristiansand vil vi få besøk av Trond Viggo Torgersen, og det ryktes at også Flode er sett på båten. Det blir lek og vannaktiviteter ved havna, og vi skal selvfølgelig også snakke med lokalbefolkningen, samt se nærmere på Kristiansand by, skriver Stig Karlsen, prosjektleder for "Sommeråpent", i en mail til Fædrelandsvennen.

KOMMER: Per Fronth gjester "Sommeråpent" i Kristiansand. Foto: Lars Hoen

MS "Sjøkurs" blir liggende i Kristiansand helt til natt til tirsdag, da den seiler videre mot Skudeneshavn.— Det vil være fri søndag og mandag. Vi jobber med et opplegg for å kunne ta om bord folk på en liten guidet runde. Det har vært stor forespørsel om det. Forhåpentligvis er det et tilbud vi har klart til Kristiansand, skriver Karlsen.