OSLO: Janne Formoe (37) og Jan Fredrik Karlsen (39) har funnet tilbake til hverandre igjen.

I ni år har kjendisparet vinglet fram og tilbake. De har vært sammen, gjort det slutt, blitt sammen igjen, fått et barn og gjort det slutt igjen. Men nå er de sammen for fjerde gang, og i et intervju med VG sier Jan Fredrik Karlsen at Janne Formoe er hans store kjærlighet.

— Min store kjærlighet

— Jeg har kommet til den konklusjonen at Janne er min store kjærlighet. Det beskriver vel egentlig alt. Etter ni år har jeg og mine følelser, min kropp, mitt intellekt - mitt alt - blitt enige om at det er min store kjærlighet, sier Karlsen til VG.

Janne Formoe ankom den årlige 16. mai-festen til Petter Stordalen utkledd som en svensk reiseleder, og med et skilt det sto «Mr. Karlsen» på. Det satte fart på ryktene om at de var i ferd med å finne tilbake til hverandre igjen. Foto: NTB scanpix

Til Dagbladet bekrefter Janne Formoe forholdet.— Det er veldig hyggelig. Og det er også fint å få en sånn kjærlighetserklæring, sier hun.

Svensk reiseleder

Kristiansanderen satte selv fart på ryktene da hun dukket opp på fest hos Petter Stordalen 16. mai utkledd som en svensk reiseleder, og med et skilt det sto «Mr. Karlsen» på.

— Jeg vil beskrive det som en fantastisk kjærlighetshistorie. Det er helt rått at det er sånn. Det ligger mye historie i oss, sier Jan Fredrik Karlsen til VG.

I intervjuet forteller Karlsen også at han har kjøpt drømmehuset på Frogner i Oslo for 12,6 millioner kroner.

— Nå skal jeg prioritere å bygge det hjemmet som skal være fundamentet vårt for fremtiden, sier han.