Onsdag kveld fortalte Madonna fansen på nettstedet Twitter.com hvor glad hun var over å være skilt fra Guy Ritchie.

Twitter er et mikrobloggingsnettsted hvor du kan fortelle verden hva som opptar deg ved hjelp av 140 tegn. Kjendiser som Lily Allen, Ashton Kutcher og Britney Spears er alle ivrige twittere.

— Ikke så glad som jeg er

Artistens gode venn og manager Guy Oseary overrasket dem som følger ham med å annonsere at han satt ved siden av selveste Madonna.

«Sitter her med Madonna. Først vil hun si hei til alle i fanklubben der ute. Madonna vil takke alle dere som tok dere tid til å sende inn tipsene for Greatest hits-albumet. Vi kommer til å være på nett i ti minutter.»

En fan gratulerte deretter stjernen med å ha skilt lag med ektemannen Guy Ritchie. Han skrev: «Hallo Madonna, kjære, jeg er så glad for at du er singel igjen – du lagde den beste musikken din som en singel kvinne. Yeehaw.»

Noen minutter seinere svarte tilsynelatende Madonna: «Ikke så glad som jeg er! M.........».

Pepper til Perez

Like før vennene logget av ga Madonna også en smekk på fingrene til kjendisblogger Perez Hilton over at han har favorisert Britney Spears foran henne.

«Du liker åpenbart Britney mer siden du lagde en åpningsfilm for hennes show og ikke mitt. Jeg elsker deg fremdeles – skal legge meg nå! – M».

Madonna trenger såvisst søvn hvis rapportene om at hun er på vei til Malawi for å adoptere et nytt barn stemmer.

Foto: AP/Scanpix