KRISTIANSAND: Det blir mye sørlandsidyll når VG Lista inntar Kristiansand onsdag kveld. Programleder Siri Knudsen fra Kristiansand leder showet, Jorun Stiansen fra Vennesla synger og countrystjerne Bjøro Håland stiller på scenen.

— Bjøro Håland er det jeg gleder meg aller mest til i morgen. Han er jo en barndomshelt og det blir stort å se han på scenen som cowboy i morgen, forteller programleder Siri Knudsen, til fvn.no.

Det er i forbindelse med at duoen Erik & Kriss opptrer at Håland skal bidra som cowboy. Personen som vanligvis har rollen, er på ferie i Hellas og dermed må man improvisere.

— Jeg gleder meg også til en konkurranse hvor vi skal se hvilke fotballsupportere som er best. Vi har allerede testet supporterne til Viking, Rosenborg og Tromsø. Jeg håper folk i Kristiansand er klar for å synge "Ellve mann med bein av stål", sier Knudsen.

På artistlisten står blant annet Madcon, Maria Haukaas Storeng, Surferosa og Karpe Diem. Arrangørene, VG og NRK, forventer rundt 5000 tilskuere til showet onsdag klokken 18.