I comebacklåten «Like I Never Left» har skandalerammede Houston fått hjelp av Akon, og hun slår med klare ord fast at «Yes, your girl is coming back». Artisten, som ifølge sin egen nettside samlet kan skilte med album— og singlesalg på 170 millioner, har ikke gitt ut musikk siden «One Wish» ble utgitt i 2003. Lekket

Det var E Online som først brakte nyheten om lekkasjen, og de fleste har tolket sangteksten som som kommentar til superstjernens berg og dalbane-karriere. Houston synger blant annet «I want you to love me like I never left». Houston entret scenen i England i mai for første gang på svært lenge. Hun har lenge kjempet med stoffproblemer og en opprivende skilsmisse fra ektemannen Bobby Brown.

Stjerne

Ifølge rekordboken Guinness er Houston den mestvinnende kvinnelige artisten gjennom tidene. I mars i år avslørte Clive Davis, Houstons mangeårige produsent og mentor, at arbeidet med et nytt album var i full gang. I et intervju med Billboard Magazine antydet han at platen kan bli klar til juletider.

– Vi er på rett spor i forhold til en utgivelse til jul. Publikum ønsker seg nytt Whitney-materiale, uttalte han.