Christian Bales utbrudd under innspillingen av «Terminator Salvation» i juli 2008, lekket tidligere denne uken ut på internett.

På et fire minutter langt lydklipp kan vi høre Bale skjelle ut en lysmann som var i veien under en scene og førte til at opptaket måtte stoppe opp.

Bale brøler og skriker, og bruker F-ordet hele 35 ganger.

— Gikk langt over streken

Skuespilleren har fått mye kritikk etter raseriutbruddet, og i et intervju på det Los Angeles-baserte radioshowet Kevin & Bean beklager han opptrinnet.

— Jeg må fortelle dere, det har vært en forferdelig uke for meg... Jeg vet jeg har en sleivete munn, alle vet det. Det jeg virkelig vil understreke er at jeg uten tvil gikk lagt over streken her, sier Bale i radiointervjuet.

— Jeg oppførte meg som en drittsekk, og det angrer jeg på. Det er ingen som har hørt opptaket som det har gått hardere inn på enn meg selv. Så jeg vil ikke komme med noen unnskyldninger for det, det var utilgivelig og jeg håper det kommer klart fram, fortsetter skuespilleren.

Levde seg inn i rollefiguren

Bale anklager seg selv for å ha levd seg for mye inn i rollefiguren, og mistet kontrollen over temperamentet sitt.

Han spiller John Connor, sønnen til Sarah Connor i filmen «Terminator Salvation». Filmen har premiere i Norge i juni 2009. Bale understreker at raseriutbruddet aldri var i nærheten av å bli fysisk, men beklager altså munnbruken.