STAVANGER: Ekskona til avdøde Elvis Presley, Priscilla, har bekreftet at en ukvalifisert kirurg utførte et kosmetisk inngrep på henne i 2003. Dette skriver nyhetsbyrået Wenn.

– Ferdig med saken

Priscilla Presley, som for tiden er aktuell som deltaker i den amerikanske versjonen av «Skal vi danse», var en klient av Daniel Serrano som til nå har vært i fengsel for å ha injisert kvinners ansikt med industriell silikon.

Serrano hadde ikke lisens til å drive med plastisk kirurgi, men hevdet likevel overfor sine kunder at hans injeksjoner fungerte bedre enn rynkefjerningsmiddelet Botox.

Det var kjendisnettstedet TMZ.com som først spekulerte i at Priscilla Presley var en av Serranos kunder og dagen etterpå kom Presleys talsperson med en uttalelse:

– Priscilla Presley var en av de mange dokumenterte ofrene til Dr. Serrano. En etterforskning som avslørte hans forbrytelse fikk han fengslet. Miss Presley har gjort seg ferdig med denne saken for flere år siden og alt står bra til, sier representanten for 62-åringen.

Nå løslatt

Den falske legen Daniel Serrano smuglet rynkemiddelet inn i USA fra Argentina og hans inngrep har ført til at flere klienter har fått hull/klumper i ansiktet og blitt paralysert i ansiktsmusklene.

Etter å ha blitt dømt i 2006 til 18 måneder bak lås og slå, ble Serrano i forrige uke løslatt. Nå blir «doktoren» (som egentlig bare er sykepleier) etterforsket av amerikanske immigrasjonsmyndigheter og kan bli kastet ut av landet.

Priscilla Presleys erklæring nevner ikke hvorvidt hun selv ble skadet av Serranos inngrep.