KRISTIANSAND: Rogalands sønner har levert slagkraftig rock i snart tjue år og på platen Kjempegreier er bandet tilbake med ny vokalist og nye låter. Alt man trengte å gjøre for å få to gratisbilletter var å sende inn en begrunnelse om hvorfor akkurat du fortjente de.

Juryen falt altså for begrunnelsen til Ove Atle Homme. I e-posten fra han stod det følgende:

— Sidde på sengekanten og tar meg ein røyk. Tenker på koffår i helvete du trudde eg løyg. Pakke samen tingå og går ud og stirrer opp. Der ser eg ein sky, som ligne på en kvinnekropp. -Story of my life, gi meg de jævla billettene då.

Her er noen andre gode begrunnelser som desverre ikke nådde helt opp:

2.

Harkje noge øl

Harkje noge sprit

Eg harkje noge brennevin

Gje billettan te meg

Harkje noge røyk

Harkje noge kler

Harkje noge plass å ver

Gje billettan te meg

Sko gjerne vært på Kick

Sko gjerne hørt musikk

Eg harkje noge billett

Gje billettan te meg

3.

Ingenting vekker mange gamle minner fra første halvdel av 90-tallet. Da jeg var russ i 1994 var jeg i Kongeparken på russetreff. Vi var på konsert med Dr. Alban da noen fulle russ (fra Rogaland selvfølgelig) kastet ølflasker opp på scenen. Dr. Alban stoppet konserten og sa "kastar ni en flaske til så går jag". Rett etter kom det en ny flaske og Dr. Alban la fra seg mikrofonen og avbrøt konserten.

Ingenting skulle ha spilt senere på kvelden, men ettersom Dr. Alban trakk seg så kom de på scenen like etterpå. Flaskene fortsatte å hagle gjennom luften, men Ingenting lot seg ikke affisere av det. Plutselig suste det en flaske rett forbi vokalisten og han ropte ut "HA! DU BOMMA!!!" Det var aldri snakk om å avbryte konserten pga sånne "bagateller" :-D

Heldigvis tror jeg vaktene til slutt fikk has på kastetullingene. Det var en kjempebra konsert og stor stemning...

Hadde vært gøy å oppleve dem igjen på Kick til lørdag, forhåpentligvis uten flasker i lufta :-)

4.

Jeg bør vinne biletter fordi jeg har økonomi på intravenøst og ikke råd til å kjøpe dem selv.. Jeg har i det siste slitt så med økonomien pga renteøkningen, at jeg har måttet selge leiligheten min. Jeg har ingenting til overs og det er evigheter siden jeg hadde en skikkelig gøyal kveld på byen! Jeg trenger billettene!