The September When skriver på sin flunkende nye MySpace-side at de booket fjorten dager i et lite studio i den sørlige delen av Frankrike for å sortere igjennom det de hadde av materiale. 28. august var bandet samlet på en scene igjen, og ifølge bandet selv tvang det nye materialet seg fram. «Etter tolv år med lokket på måtte det koke over. Da konserten var gjort satt vi med et knippe skisser og halvferdige ting som vi bare måtte finne ut av», skriver bandet.

Internett Bandet registrerer også at dette Internettet har vokst en god del siden 1994. «Den gangen, i 1994, trykte vi den flunk-nye epost-adressen vår på coveret, fikk et par tusen mail fra hele kloden og skjønte at dette nett-greiene kanskje hadde noe for seg», skriver de.

Rekordtid Etter to uker i det franske studioet satt bandet igjen med hel plate i boks. I skrivende stund har bandet bare fire venner på MySpace, men det endrer seg garantert utover dagen. Albumet «Judas Kiss» kommer 5. desember, og allerede nå kan du høre den første smakebiten, «Don’t call the cops», her .

Hva synes du om den nye singelen? Er sangen på høyde med det bandet gjorde på 90-tallet? Skriv din mening under.