LYNGDAL: — Det jobbes iherdig for å få til et møte mellom de to, og det kan like godt skje i Kristiansand som hvor som helst ellers på turneen, sier Morten Andreassen i managementbyrået Unit.

Frikveld

Nilsen og Nelson spiller i landsdelen med bare få dagers mellomrom, noe som har gitt grobunn for heftige fantasier om stjernemøte på scenen. Om det ikke skjer på Kurts konsert, er kanskje større sjanse for at det går i boks fire dager etter. Ifølge turnélista har Kurt Nilsen nemlig frikveld 4. mai når Willie Nelson spiller i Lyngdal.

Nilsen kommer altså først til Sørlandet, og står på Kick Scene «natt til første mai», altså 30. april. Konserten er en del av en omfattende norgesturné, hvor Kurt spiller låter fra hele karrieren sin. Hans forrige plate solgte til platina, og med «Lost Highway» på P1 og P4s A-lister, lover det godt også for den kommende utgivelsen. Plata heter «Rise To The Occasion» og kommer ut 21. april.

— Willie er også på repertoaret, men foreløpig bare på tape, sier Andreassen. Han er veldig fornøyd med billettsalget og er villig til å vedde skjorta på at konserten blir utsolgt. Kurten har nemlig solgt uvanlig bra, og det gjenstår bare 200 billetter før hele storstua er full.

Utvide?

Utsolgt er det også i ferd med å bli på duettpartner Willie Nelsons konsert i Lyngdal. Fibo Tresbo-hallen har en kapasitet på 2500, og foreløpig har de solgt godt over 2000 billetter.

— Men vi jobber med å få utvidet kapasiteten, sier Gunnar Thomassen, som er mannen bak countryfesten. Han forteller at brannvesenet ikke har utelukket muligheten.

Rabulisten og legenden Willie Nelson fyller 75 år denne måneden, men er stadig aktuell. Nylig kom han ut med en samleplate og en samleboks. Plata heter «Legend: The Best of Willie Nelson». Boksen med fire plater heter «One Hell of a Ride». Dermed skulle det være gode muligheter til å stille forberedt i Lyngdal 4. mai.

Så vil det vise seg om Kurten også dukker opp.