SKIEN: De to går videre fra lørdagens delfinale i Skien. Fra før er det klart at black metal-bandet Keep of Kalessin og Maria Haukaas Storeng går videre fra delfinalen på Ørland, mens Maria Arredondo og Alexander Stenerud er klare fra delfinalen i Bodø.

Delfinalen i Skien var den siste. Nå gjenstår «Siste sjansen» i Sarpsborg 30. januar. Her får TV-seerne mulighet til å stemme fram sine favoritter til finalen. I alt kan de stemme på åtte artister, nummer tre og fire fra hver delfinale, samt de to beste femteplassene. Det vil si de to femteplassene med størst prosentandel av stemmene i de respektive delfinalene.

Siste sjanse blir gjennomført som i fjor, der to og to låter duellerer mot hverandre. Vinneren går videre til en ny duell, før det til slutt står igjen to artister som får delta i den norske finalen i Oslo Spektrum 6. februar.

I Oslo Spektrum står åtte finalister på scenen. Vinneren skal representere Norge sammen med 38 andre nasjoner i den internasjonale Eurovision-finalen i Telenor Arena i Bærum 29. mai.