KRISTIANSAND: -Vi er veldig fornøyde, sier Nyhus til fvn.no snaue fire måneder før Adams etter planen skal stå på Odderøya-scenen.

Nøyaktig hvor mange billetter som er solgt, ønsker ikke sjefen for Odderøya live å gå inn på.

– Jeg vil bare si at vi fortsetter trenden, og selger flere billetter enn Quart gjorde på tilsvarende tidspunkt i fjor.

Han mener den nystartede festivalarrangøren Odderøya live har gjort en booking som passer godt til det sørlandske publikum.

– Med denne konserten prøver vi å se an publikumet. Fortsetter responsen på denne måten, kan det fort bli flere bookinger.

Hvor mange billetter må dere selge for å gå i balanse økonomisk?

— Det er for tidlig å si. Vi har ennå ikke valgt lyd og sceneleverandør. Det vil selvsagt ha en del å si for hvordan regnestykket vil bli seende ut.

Om Nyhus ikke er særlig villig til å snakke om salgstall, er han derimot svært snakkesalig når det gjelder responsen han har fått etter at det ble klart at Bryan Adams med band er første signering for konsertarrangøren.

— Folk er positive. Jeg fikk nettopp høre at en hel fanklubb fra Harstad tar turen ned for å få med seg konserten. Det er selvfølgelig veldig gøy.

Donkeyboy varmer opp for Adams

Sist Bryan Adams var i Norge spilte han i Bodø og i Tromsø. I Bodø ble konserten en suksess med over 7000 tilhørere, mens Tromsø-konserten gikk i underskudd. Rundt 4400 løste billett til Adams-konserten på Alfheim stadion, i følge NRK.