Dermed ble hun flyttet vekk fra den beste konserttiden, og kan angivelig også risikere å få en saftig regning fra arrangørene. Opprinnelige skulle snodige Gaga komme kjørende inn på scenen i en grønn, opp-pimpet Rolls-Royce fylt med instrumenter, iført en «vannkjole» som ingen har sett, og fremføre en medley av sine hitlåter – inklusive «Poker Face». Showet var for lengst koreografert og innøvd, og alle rekvisittene anskaffet.

I stedet er hun i så dyp sorg over den avdøde moteskaperen Alexander McQueen, som bidro til hennes særegne stil, at hun ville gjøre en akustisk opptreden fordi det var det eneste «passende».

Ifølge The Sun truet Lady Gaga først med å gå på scenen kun iført en svart turndrakt og synge akustiske versjoner av «Telephone» og mer ukjente egne sanger. Men hennes egne assistenter skal ha frarådet en ren McQueen-hyllest fordi det ville virke krast.

Men ny scenerigg trengs likevel, og Lady Gaga skal ha gått med på å betale ekstraregningen, som ifølge Daily Mirror kan komme opp i 100.000 pund. (©NTB)