Slik så det ut da "Kristiansand Ølfestival" ble arrangert på Odderøya i 2014. Foto: Vegard Nekstad

— Duggfrisk er navnet på Kristiansands nye mat- og ølfestival, lokalisert i smellvakre Gravane midt i Kristiansand sentrum. Over to dager mot slutten av august, nærmere bestemt 19. og 20. august, vil de fremste eksponentene for lokale kvalitetsråvarer innen mat og drikke samles for å kjøre tidenes showcase rettet mot byens befolkning, skriver festivalen i pressemeldingen.

Duggfrisk er et samarbeid mellom Palmesus og et utvalg av restaurantgrupper i byen, nærmere bestemt Mat & Uteliv, Bakgården og Gastrogruppen. Og i tillegg til mat og øl, er det hentet inn flere artister til to-dagers-festivalen.

Slik så det ut da "Kristiansand Ølfestival" ble arrangert på Odderøya i 2014. Foto: Vegard Nekstad

Etter at Postgirobygget åpner konsertprogrammet på kveldstid fredag, etterfulgt av Radio Jam, står Morten Abel klar for å headline lørdagens program i Gravane.— På lørdag vil vi holde på hele dagen med guidede gastronomiske turer gjennom alt det fantastiske vi har å by på av mat og drikke, og gi folk en mulighet til å møte lokale slaktere, fiskere, bønder og ostemakere i fritt utfold av vakker matkunst. Deretter legger vi nok en gang til rette for en fin avslutning med den musikalske storheten Morten Abel på scenen på kvelden, før Radio Jam gjør seg klar for et ekstatisk avslutningsshow med gjester som blant andre Erik Faber, står det videre i pressemeldingen.

Duggfrisk er en videreføring av Kristiansand Ølfestival, som tidligere fant sted på Odderøya.