Ammunition er bandet til østfoldingen Åge Sten Nilsen. Han har med seg bare en fra Wig Wam i sin nye runde med glamorøs og allsangvennlig poprock tuftet på det hans store helter gjorde på 70— og 80-tallet. Resten av Ammunition er rutinerte og garvede svensker, amerikanere og dansker. Åge Sten Nilsen har imponert og underholdt mange opp gjennom årene. Ikke minst med Queen-hyllesten «The Show Must Go On», men også med Wig Wam i etterkant av Melodi Grand Prix-deltakelsen i 2005. Han kan håndverket sitt. Stemmen hans er stor og sterk, og på kraftballadene «Heart’s Not In It» og «Road To Babylon» tangerer han og Ammunition noen av de beste stundene til Bon Jovi.

Mye av resten kan kategoriseres som glamrock, og det fungerer bra på «Tie Me Down» og «Do You Like It». Energien i formidlingen etterlater ingen tvil om at Sten Nilsen og bandet elsker å gjøre dette. Det er litt humor i dette også.

Bandet vasser i klisjeer , slik som Åge Sten Nilsen alltid har gjort. Mye er forutsigbart og enkelt. Men kjærligheten, lidenskapen og inderligheten til det Nilsen og de andre i Ammuntion leverer, gjør at man ikke kan vrake dem heller.