Det melder VG nett. Observante, norske TV-seere kan ikke ha unngått å legge merke til at legene i Grey's Anatomy ofte operer til norsk musikk. I kveld sender TV 2 episoden, som tidligere i år fikk hele 38 millioner amerikanere til å benke seg foran TV-skjermene i hjemlandet USA. Og det med norsk musikk i kulissene.

Populært med norske artister TV 2 kan ikke svare på hvordan TV-produsentene har fått øynene opp for norsk musikk, men norske Kate Havnevik (30) nyter godt av dette. Hennes musikk er blitt en gjenganger i serien, skriver VG Nett.

Den norske artisten har fått fem av låtene sine spilt i TV-serien så langt, deriblant låtene "So:LO" og "New Day". Også Annies låt " Chewing Gum" er blitt spilt flere ganger.

"Winning A Battle, Losing A War" Serien har også hatt for vane å kalle opp episodene etter låttitlene fra de ulike artistene som bidrar på seriens soundtrack. En episode er blitt kalt "Winning A Battle, Losing A War" , etter en av låtene til den norske duoen Kings Of Convenience.

Om dramaserien klarer å sette seerrekord på TV 2 i kveld, gjenstår å se, men da den gikk i hjemlandet USA hørte 38 millioner amerikanere Kate Havnevik. Noe som har resultert i henvendelser, skryt og hilsener på Kate Havneviks blogg på myspace (Fvn.no er ikke ansvarlig for innholdet på eksterne nettsider).

I kveldens dobbeltepisode på TV 2 blir en pasient lagt inn med hele kroppen full av sprengstoff. Gjesteskuespiller er Christina Ricci.