KRISTIANSAND: — Vi er fryktelig forsiktige i høst. Postgirobygget sist fredag gikk bra, men Sister Sonny fra Bergen for noen uker siden var det svært få som fikk med seg, sier Hovde.I vår dro UGA mye publikum, og dermed reserverte mange seg fra å gå på de øvrige konsertene. D'Sound og Kåre & The Cavemen rett før UGA ble klare underskuddsforetak, mens Bob Hund og Motorpsycho gikk akkurat i balanse. Videre i høst er Madrugada 5. november den foreløpig eneste planlagte konserten. Dessuten håper Hovde å få et internasjonalt navn oppunder jul.deLillos med ny CD

— Vi har et underskudd på 50.000 kroner, og i høst har jeg nesten ikke lov å arrangere konserter, sier Hovde. I år som i fjor lover han en bedre vår.- Vi har snakket med deLillos, og de skal i studio og spille inn plate. Derfor vil vi heller ha dem her i forbindelse med plateslippet over nyttår enn i høst, sier Hovde.Det har vært mye sagt og skrevet om det uforutsigbare publikummet i Kristiansand. Mange mener folk i byen må oppdras til å gå på konserter.Resignert?

— Jeg mener det er synd om vi må oppdra publikum. Vi har på en måte stukket fingeren i jorda og funnet ut at vi først og fremst er et studentsted, selv om vi har den største konsertscenen på Sørlandet. Studentaktivitetene våre har alle sammen jevnt bra besøk, sier Hovde. Han er klar over at et slikt resonnement kan oppfattes som resignasjon.- Ja, i forhold til at vi er et konsertsted, men ikke i forhold til at vi er et studentsted. Men til våren starter vi altså med nytt budsjett og ingen UGA å konkurrere med. Og går det galt da, vet ikke jeg hva som er galt, sier Hovde.