— Skulle salget fortsette i denne farten, setter vi nok opp ekstraforestillinger, sier Torstein Sødal til Fædrelandsvennen.

14. mai ble billettene til «The Sound of Music - in concert» i Kilden lagt ut for salg, som Sødal presenterer gjennom sitt nystartede produksjonsselskap, Bald and Beautiful Productions. Prosjektleder i Kilden Kulturdrift, Lillian Nepstad, informerer om at det per nå er solgt og reservert 1795 billetter til de tre forestillingene 31. september og 1. november.

— Det er virkelig morsomt at billettene fyker unna. Det er jo musikk for folk i alle aldrer og som står like sterkt i dag som da filmen kom i 1965. Da musikalen ble spilt i Oslo i 2008, var det veldig mange besteforeldre som hadde med seg barnebarna på forestilling. Med dette i tankene la vi også opp en formiddagskonsert i Kilden, sier Sødal, og tenker på forestillingen lørdag formiddag.

Kjæresteparet Maria Arredondo og Torstein Sødal blir å se på scenen sammen i "The Sound of Music – in concert" i Kilden. Sødal spiller kaptein Georg von Trapp, mens Arredondo spiller guvernante Maria Rainer. Foto: Tore André Baardsen

Sødal skal sammen med sin kjæreste Maria Arredondo og Sverre Anker Ousdal spille og synge når den legendariske filmmusikalen fremføres som konsertversjon i Kilden.

— Det har vært en overveldende interesse. Det blir stas å komme hjem til Sørlandet med denne forestillingen, sier Arredondo, som spilte Maria Rainer da musikalen ble satt opp på Edderkoppen teater i Oslo i 2008.