Etter forestillingen lørdag 25. januar kommer professor i sexologi, Esben Esther Pirelli Benestad. Tirsdag 4. februar kommer fengselsprest og bymisjonsprest Bjarte Leer-Salvesen, og tirsdagen etter det er kommuneoverlege og fastlege for mange av byens rusmisbrukere, Dagfinn Haarr, invitert.

— Man får servert en del ting i denne forestillingen, og man gjør seg noen refleksjoner. Det er et stykke med mange lag, og det er mye å gripe fatt i. Vi ønsker å høre publikums synspunkter, og for å trigge det har vi invitert med en samtalepartner tre ganger, med forskjellig innfallsvinkel, sier Kildens medieprodusent Reidar Mosland, som vil lede "Ettersnakk".

Pirelli Benestad er den første samtalepartneren som skal i aksjon, allerede lørdag kveld. Den velkjente transseksuelle legen synes det er fint å bli invitert, og gleder seg til samtalen.— Jeg kjenner stykket, men samtidig kjenner jeg det ikke. Jeg har lyst til å se forestillingen, og reagere på samme grunnlag som de øvrige i publikum. Så har vel jeg førstehåndskunnskap om emnet, sier Pirelli Benestad, som har deltatt på lignende samtaler under Kortfilmfestivalen i Grimstad.