Nå er søsteren til Jessica Simpson på bedringens vei etter en neseoperasjon 21. april, noen dager etter hjemkomsten fra Australia der hun ledet MTV-showet Australian Video Music Awards.Ifølge US Weekly har Ashlee Simpson (21) justert nesen sin, som hadde en fremspringende profil. Hennes representant uttalte rett etter operasjonen til bladet: — Ashlee er like pen som alltid. Når hevelsen går ned, vil det se veldig søtt ut.

Nå er de første bildene av den opererte Ashlee ute på internett. Familien Simpson er ikke helt fremmed for inngrep. Søster Jessica sies å ha forstørret lepper så vel som bryst, ifølge bladet Star.

Selv om også Ashlee drømmer om noe mer enn musikkarrieren, og i et nytt intervju med Teen People sier hun leter etter en filmrolle, er det én ting hun ikke ønsker å kopiere Jessica for: Hun vil ikke gifte seg ennå.

— Det er ikke i mine tanker foreløpig. Du vokser mye i tjueårene, og jeg ønsker definitivt å vente til jeg er i slutten av tjueårene eller tidlig i trettiårene eller når tiden måtte føles riktig, sier Ashlee i bladets sommerutgave.

Hun sier hun er vilt forelsket i kjæresten Braxton Olita, som også spiller i bandet hennes, som la ut på sin sommerturné sist lørdag. (©NTB)