Sofia, datter av regissør Francis Ford Coppola, er for tiden i den franske hovedstaden for å filme «Marie-Antoinette» med Kirsten Dunst i hovedrollen. Alt gikk på skinner helt til hun skulle få noen til å spille Ludvig XV.Den franske skuespilleren Alain Delon dukket opp og tilbød sine tjenester. Han inviterte henne til å se ham spille i et teaterstykke og Sofia møtte ham bak scenen etterpå. Der var det også to fotografer på plass for å forevige møtet.

De to gikk deretter ut og spiste middag sammen. Neste dag dukket bildene opp i franske aviser, ledsaget av en tekst der det blant annet sto at Delon hadde avslått Coppolas tilbud.

— Alain har også sagt at han ikke kan være med i en film der han må gå med parykk, men at han vil være med i en hvilken som helst film med handling fra nåtiden som hun tilbyr ham. Det er tydelig at Delon hadde planlagt hele kvelden som et PR-stunt for seg selv. Sofia er rasende, sier en kilde til The New York Post.

En representant for regissøren sier imidlertid at Sofia er for opptatt nå til å bli opprørt - og at hun er svært fornøyd med å ha Rip Torn i rollen som Ludvig XV. Marianne Faithfull blir også å se i filmen som Marie-Thérèse d'Autriche.