En kokk fra deres favorittrestaurant har avlagt huset deres flere besøk for å lage mat for dem.Stedet det er snakk om ligger ikke Malibu Beach i California eller et annet fasjonabelt sted langs den amerikanske kysten, men i Wales, nærmere bestemt i Catherines hjemtrakter i Swansea som kommer av «Sweyn's Ey» eller «Sveins øy». Navnet stammer fra tiden da vikingene var på plyndringstokter i området.

Ekteparet og deres to barn Dylan og Carys, har feriert i luksusvillaen til 23 millioner kroner de har fått bygd i den gamle fiskerlandsbyen The Mumbles eller Mwmbwls som den heter på walisisk.

Eieren av Knights Restaurant, gourmetkokken Michael Knight (42), var velvilligheten selv da de to spurte ham om han ville komme hjem til dem å lage mat.

— Jeg sa at jeg ikke bare kunne gjøre det, men stille opp når de måtte ønske det. De får daglige menyer og ringer meg når de vil ha noe. Jeg har vært hos dem fire eller fem ganger. Det er veldig avslappet, de er veldig hyggelige, og det er aldri mer enn ni mennesker til bords, så det kan ikke akkurat kalles stressende, sier Knight.

Han tar med seg noen av sine egne gryter og panner og bruker noen av deres når han kokker på kjøkkenet til Zeta-Jones og Douglas.

— Kjøkkenet er langt større enn mitt. Michael kommer gjerne inn og smaker litt på maten. Når det er klart, hjelper han meg med å bære den ut. Alle tar i et tak.

Ekteparet har for øvrig vært faste gjester på golfbanene i området i løpet av den siste måneden og skal være med på en kjendisturnering i Newport - Sky One's All Star Cup - til helgen. (©NTB)