KRISTIANSAND: — Det er lange dager, og jeg føler meg ganske tom, sier den tidligere festivalsjefen som er tiltalt for regnskapsrot, en rekke bokføringsmessige unnlatelser samt forsøk på bedrageri etter at han gikk konkurs med Quartfestivalen 2009. Denne uka går straffesaken mot ham over fire dager i Kristiansand tingrett, og midtveis i tredje dag har Buli ikke endret oppfatning av hva som skjedde under festivalen. Tirsdag vitnet flere tidligere ansatte mot ham, og tegnet et bilde av en meget rotete avvikling og en sjef som de mente ikke hadde kontakt med realitetene.

— Hvordan oppleves dette?

— Jeg vet ikke hva jeg skal si til det. Jeg kjenner jo igjen det de sier, og det er ikke så mye å gjøre med det. Gjort er gjort, sier Buli.

Tross erkjennelse av en viss uorden i forbindelse med festivalen fastholder han bestemt at han ikke har forsøkt å lure noen.

— Det er mange feilaktige utsagn om dette, men jeg har altså ikke gjort noe galt i forbindelse med Quartfestivalen 2009, sier Buli.

Om den mye omtalte praksisen med å frakte store pengesummer i verktøykasser, for så å telle opp pengene og legge dem pent i konvolutter på Quartbrakka, mener Buli fremdeles at dette var den mest fornuftige framgangsmåten.

— Det er nå engang slik at banken ikke tar imot en million i krøllete sedler, og det gjaldt også han dere skrev om i avisen onsdag med en million kroner på vei til banken. Han ble avvist. Denne opptellingen og leggingen i konvolutter er ikke blant tjenestene som leveres av sikkerhetsselskaper, så det måtte vi gjøre selv, fremholder Buli.