KRISTIANSAND: — Det har ikke vært så stort trykk som da jeg hadde twitterturné i Oslo, men jeg har begynt å få masse henvendelser i løpet av dagen, sier Trym Bjønnes til fvn.no.

I dag kom hans omtalte twitterturné til Kristiansand og Bjønnes har sett fram mot å spille i det han kaller «for sin egen by».

Bjønnes, som opprinnelig er fra Hovden, gir ut singelen «In the First Place» denne uken. Til høsten kommer debutplata. For å promotere singelen spiller han musikken sin for hvem som helst. Når som helst. Like over klokken 15 onsdag ettermiddag la han turen innom markedsavdelingen til Fædrelandsvennen.

— Noen som har vært på Hovden her? Den her sangen er om Hovden, smilte artisten før han klimpret løs på gitaren og sang låten «I'm Lost».

— Jeg skal spille på et selvangivelseskurs nå senere, deretter på en eksamensfest og så på en hagefest, så det er helt ko-ko, ler han.

Bjønnes startet dagen med å spille i Markens, etter en forespørsel fra en dame, som bor i Oslo.

— Så det er rimelig spesielt, ler han.

— Det er litt galskap. Men så er det jo et stunt også, sier han om den pågående «twitterturneen». Konseptet er at hvem som helst kan sende en bookingforespørsel på Bjønnes’ twitterprofil. Dersom det er fysisk mulig, dukker han opp og spiller to låter – gratis. Og haster videre til neste oppdrag.

— Jeg har ikke noe sted jeg skal være akkurat nå, så kanskje jeg kan spille en låt til? Det var så koselig, sier Bjønnes til de frammøtte på markedsavdelingen og spiller et ekstranummer.

Bjønnes håper imidlertid å skape litt blest rundt seg selv og den kommende platen med turneen.

— Det er mange utfordringer med å være artist i dag og jeg ønsker jo å nå ut til folk med musikken min. Men det er først og fremst ment som et eksperiment, sier han.

I morgen fortsetter turneen i Stavanger før han tar turen til Bergen, Trondheim og Tromsø.

— Jeg har bare vært i Trondheim én gang tidligere. Jeg kommer til å slite så med å finne fram, sier han før han pakker ned gitaren for neste oppdrag.