Dansegruppa King Wings Crew vant publikums gunst og sjarmerte dommerpanelet under semifinalen i "Norske talenter" som ble sendt på TV2 nå i kveld. Chenno Tim og Argjend Nikci fra Kristiansand og Yngvar Martin Halvorsen fra Songdalen utgjør det sørlandske bidraget i den ni manns store dansegruppa.

Danserne ble stemt videre til finale av dommerne foran låtskriver Berge Ohm. Den siste finaleplassen – som seerne bestemte – gikk til komponisten Bogdan Ota.

Kingwings Crew var svært overrasket over å være sikret finaleplass.

– Vi hadde ikke tenkt så langt at vi skulle gå videre. Dette betyr alt for oss! Vi hadde aldri trodd at det skulle bli så sykt.

I forkant av finalen var Chenno Tim nervøs.

– Jeg har blandede følelser før semifinalen. Det er selvfølgelig kjempegøy, men også mye hardt arbeid. Det er flere gode konkurrenter, men vi må bare fokusere på det vi skal gjøre på scenen, sa han til fvn.no.

Konge

«Kingwings Crew» ble dannet i 2005, og har vunnet ulike dansekonkurranser de siste årene, blant annet NM i breaking i 2009. Mange av medlemmene har kjent hverandre lenge og ofte konkurrert mot hverandre tidligere. Nå står de sammen.

– Navnet «Kingwings» betyr at alle i gruppa har noe å komme med, at alle er konge på sin måte, og at vi har frihet til å gjøre det vi vil. Vi liker ikke å være bundet, og viser derfor vingetegnet på tv og skriker «wings» når vi har gjort showet vårt, sier Morad Aziman.

Kristiansandstrioen «Tre Generasjoner», med 92-årige Mathilde Marker, hennes datter Turid Stanghelle og barnebarnet Thomas Stanghelle er også klare for semifinale. De skal i aksjon 20. mai.

Finalen går av stabelen 27. mai.