Dommer Trine Dehli Cleve uttalte seg skarpt på direktesendt tv etter at Pirelli Benestad og dansepartner Ingrid Beate Thompson hadde danset vals.

Dommeren sa at hun mener selskapsdans bør vise motsetninger mellom det maskuline og feminine, og at hun vurderer dans ut fra at mannen fører. Transvestitten Pirelli Benestad, som var kledt og sminket som kvinne under dansen, ble tydelig irritert over uttalelsene.

Ifølge Grimstad Adressetidende vurderte han å politianmelde dommer Dehli Cleve etter sendingen.

— Jeg burde anmeldt dommeren. Hun diskriminerte for åpen mikrofon. Men det er jo ålreit å få de handlingene demonstrert, sier Pirelli Benestad til avisen.

Likevel sier han at han ikke kommer til å anmelde dommeren.

— Jeg kommer ikke til å gjøre det. Jeg er veldig lite sur, og jeg blir ikke såret, men jeg blir sint. Slikt skal ikke finne sted. Hun burde ha sagt at hun ikke var i stand til å vurdere.

Sexologen fra Grimstad mener altfor mange slipper unna med kjønnsdiskriminering - og at dommeren slapp for lett unna.

— Det er skrevet lange spalter hvorvidt jeg skal danse i kjole eller bukse, så det kan ikke ha kommet som en stor overraskelse på dommerne at det ble en annerledes dans med oss. Så når hun sier det hun sier, så kan hun ikke ha gjort hjemmeleksa si. Hun kan ikke vurdere vår dans etter rigide og konservative retningslinjer for heteroseksuell pardans, sier han til Grimstad Adressetidende.