Det er leserne av iVillage som har stemt på de verste skilsmisseoppgjørene som pågår, og som tidvis minner mer om krigføring enn noe annet.

På topp ligger oppgjøret mellom Alec Baldwin og Kim Basinger, som fikk 43 prosent av stemmene. Paret har en felles datter, og det er samværsrett som gjør at de fremdeles møter i retten – gang på gang, mens Baldwin stadig vekk raser mot ekskona.

På annenplass med 25 prosent av stemmene havner Charlie Sheen og Denise Richards, der hun hevdet at han hadde truet med å drepe henne, og at han drev med tung gambling og ruset seg på piller i hele ekteskapet. Han benektet, men hadde likevel besøksforbud og overvåket samvær med døtrene lenge.

På tredjeplass med 14 prosent kommer David Gest og Liza Minnelli. Der hevder han at hun banket ham opp, og gikk til sivilt søksmål om 70 millioner kroner – hvilket retten avviste. Nå hevder han at ekteskapsavtalen er ugyldig.

Fjerdeplassen innehas av David Hasselhoff og Pamela Bach med 11 prosent av stemmene. Etter 16 års ekteskap beskyldte hun ham for voldelighet, mens han hevdet hun hadde rusavhengighet og krevde at hun skulle testes og evalueres psykiatrisk.

Helt nede på femteplass kommer Paul McCartney og Heather Mills, med bare 7 prosent av stemmene.