— Ja, jeg har faktisk forlovet meg, sier hun til avisen.

Annerledes jul Mannen som Elvira Nikolaisen (27) skal tilbringe resten av sitt liv med er trommeslageren i Turboneger, Christer Engen (33).

De to forlovet seg for en uke siden og da VG møtte Nikolaisen hadde hun en diamantring i hvitt gull på venstre ringfinger.

I rusen av forelskelse innrømmer også Nikolaisen at det jobbes mye med musikk om dagen.

— Jeg er veldig inspirert for tiden, medgir 27-åringen som gleder seg til å feire jul med svigerfamilien i huset hun og samboeren deler på Moss.

Tidligere har hun pleid å tilbringe høytiden med sin egen familie på Moi.

— Det blir spesielt fordi jeg er vanvittig familiekjær. Jeg har bare feiret jul borte én gang for seks-sju år siden og det var helt forferdelig. Jeg bare gråt og gråt, sier Nikolaisen smilende til Verdens Gang.

Holder julekonserter Men selv om jula ikke er mange ukene unna, har Elvira nok å fylle adventstiden med. Sammen med duoen Garness fra Bergen skal hun holde julekonserter i kirker på Vest- og Sørlandet.

Garness, som består av tvillingene Hildegunn Garnes Reigstad og Ingelin Reigstad Norheim, deltok på «Kjempesjansen» på NRK i 2006. — De er sinnsykt musikalske, erklærer Elvira ovenfor VG som melder at konsertene vil inneholde låter fra både Garness, Nikolaisen, Tom Waits, i tillegg til tradisjonelle julesanger.

Konsertene holdes torsdag 13. desember i Korskirken i Bergen, fredag 14. desember i Flekkefjord Kirke og lørdag 15. desember i Gand Kirke i Sandnes.

Ikke kristen At hun nå skal synge i kirker, mener Elvira er uproblematisk. Hun kommer fra en svært religiøs familie, men avviste selv sin kristne tro da hun var 18 år.

— Jeg skjønner at folk lurer, men for meg er det naturlig å være med familien i kirken, jeg føler meg ganske hjemme der. Samtidig er det viktig for meg å understreke at det ikke er religiøse undertoner ved dette, konstaterer hun videre til VG.

Nikolaisen jobber også med nye låter til en nytt album som skal gis ut neste år.