Nicole Richie har den siste tiden fått mye oppmerksomhet, og i tiden fremover vil det ikke bli mindre.

Fire måneder

Datteren til Lionel Richie ble tirsdag intervjuet av den kjente programlederen Diane Sawyer på amerikansk tv. Der fortalte 25-åringen at hun og rockekjæresten Joel Madden skal bli foreldre, skriver Reuters.

— Jeg er nesten fire måneder på vei, sa Nicole Richie og bekreftet dermed ryktet som har gått i mediene de siste ukene.

Nicole Richie sa seg sist fredag skyldig i å ha kjørt i ruspåvirket tilstand, og for dette må hun sone fire dager i fengsel innen 28. september. Hun fikk også en bot på drøyt 2000 dollar pluss en prøvetid på tre år. Bryter hun prøvetiden med en ny forbrytelse, vil hun få en mye strengere straff enn hun nå fikk.

Tar ansvar

Nicole Richie selv sier i intervjuet at hun vet hun har gjort noe galt og at hun tar ansvar for hva hun gjorde ved å si seg skyldig og sone tiden.

— Hvis jeg personlig kunne be om unnskyldning til alle som har mistet noen i fyllekjøring, ville jeg gjøre det. Dessverre kan jeg ikke det. Dette er min måte å ta ansvar på, og med det vise at jeg er en voksen person.

25 år gamle Nicole Richie ble for alvor kjent da hun ble med i serien «The simple life» sammen med ikke helt ukjente Paris Hilton.