ARENDAL: Forutenom det canadiske elektropop Junior Boys fra Canada annonserer Hove at kristiansandspunkerne i Flying Crap gjenforenes på scenen på Hovefestivalen.

— Det er faktisk en liten sensasjon i seg selv. Flying Crap er det nærmeste Sørlandet noensinne har kommet vaskekte punk. Faktisk så vaskekte at Flying Crap i sin tid stoppet hele showet på Quartfestivalen ved å fyre av skudd fra scenen, skriver festivalen på sine hjemmesider.

Festivalen aner ikke hva de går til når de nå åpner scenen for det skandalebefengte bandet, som fyrte av skudd under en konsert på Quartfestivalen.

— Selv om våpenloven visstnok håndheves noe løsere i Aust Agder fylke, krysser vi fingrene for at bandet i hvert fall har blitt litt roligere i løpet av de siste 12 årene.

Årets program er nå tilnærmet komplett og festivalledelsen ved Hove er mildt sagt fornøyde med bookingen.

Junior Boys kommer fra Hamilton, Ontario i Canada og bedriver klassisk popmusikk i elektronisk innpakning og med rytmer som minner om god, gammel Chicago-house, melder Hovefestivalen på sine hjemmesider i dag.

Akershus-rapperen Venom og kristiansandsrapperne Darkside of the Force er klar for Hovefestivalen. Det er også mandalsbandet Violent Years . Violent Years forbløffet mange med en fantastisk konsert på Quart 2005, hvor de klarte å spille fletta av Magnolia Electric Co, som de varmet opp for. Bandet er i tillegg klare med nytt album i løpet av kort tid.

Også haugesundsbandet Bite er booket til årets Hovefestival. Du kan sjekke ut samtlige band på myspace.com.