Drøye to år sammen er tydeligvis ikke verdt så altfor mye. Britney Spears tidligere ektemann Kevin Federline kan vente seg rundt 250.000 dollar etter at skilsmissepapirene med pop-prinsessen er undertegnet, ifølge kjendisnettsiden TMZ.com.

Den tidligere danseren, realitystjernen og "Mr. Britney Spears" er mest kjent for å være gift med "madonna-klineren" mer enn 24 timer (Britney giftet seg med barndomsvennen Jason Alexander i Las Vegas i april 2004, paret hvetebrødsdager varte i 55 timer før ekteskapet ble annullert).

På samme tid har Federline brukt rampelyset med Spears for å lansere seg selv som rapper og musiker – noe som ikke har gått så altfor bra. Albumet Playing With Fire ble slaktet av både kritikere og publikum i USA når det kom ut forrige måned.

Nå tenker du sikkert at 250.000 dollar — 1.650.000 kroner - er ganske mye penger. Men i Hollywood er det småpenger. I alle fall ikke om man er blitt vant til å leve de glade popdager.

For 250.000 dollar får man:

  • 50 flasker med Cristal Champagne (den typen rappere må ha).

  • Fire Cadillac Escalade.

  • 3012 besøk hos Disneyland (heldigvis kommer barna Sean Preston på ett år og Jayden James på 2 måneder gratis inn).

  • 131 Armani-dresser.

  • 17.875 eksemplarer av K-Feds CD "Playing With Fire"

K-Feds advokater er nå i harde forhandlinger med Britneys advokater om å få 20 prosent av verdien til parets 10 millioner dollar-hus i Malibu.

Ps. Britney regnes å ha en formue på rundt 175 millioner dollar, som tilsvarer 1.3 milliarder norske kroner.

Fire store underholdning