Det fins mange gode grunner til å hate Turboneger. Blant annet på grunn av all den idiotiske bullshiten de lirer av seg i tekstene. Samtidig er vrøvlet med på å gjøre dette til et unikt band. Og hadde de ikke vært så forbasket bra til å lage potent og spenstig rock, hadde det vært mye enklere å vrake dem.

Med Retox bare befester de sin posisjon som landets beste rockeband. Det gjør de med et sett med låter som fyker av sted som en sterk storm av godbiter med pønka snitt. De gode riffene hagler, og bak gitarist Euroboy og vokalist Hank Von Helvete bruser og bobler en suggerende puls av rytmer som gjør dem bra på plate, og som helt sikkert vil fungere enda bedre fra en scene. Bare vent til de entrer Idrettsplassen den første kvelden på Idrettsplassen under sommerens Quart.

Selv om de på mange måter er tilbake til det enkle og pågående deathpunk-formatet det hele var tuftet på fra begynnelsen i Turbonegers karriere, er her nok partyrock og andre avstikkere til å fylle festposen. Hør bare den sugende, vuggende og bluesy «I wanna come», som kunne vært snytt ut av skaftet på Mick Jagger og Keith Richards i et stolt øyeblikk. «Boys from nowhere» er låten der Turboneger bruser med alle fjærene til en herlig digel av pågående og enkel rock.

Joda, det er bare å henge med denne runden, også. Men du verden som jeg skal hate dem når de en gang gir ut en dårlig plate.