Eddie Murphy og Lindsay Lohan hadde den tvilsomme æren av å bli tildelt årets Raspberry-pris, kalt Razzie, for verste skuespillerprestasjon. Ingen av skuespillerne møtte opp for å ta imot sin Razzie, som er et bingebærtrofé sprayet i gullmaling. Trofeene er verdt den nette sum av 4,89 dollar.

Raspberry-utdelingen finner sted hvert år for å feire det verste Hollywood har produsert i året som gikk. Prisene deles ut kvelden før den store Oscar-gallaen.

Det var innsatsen i komedien «Norbit» som sørget for at Eddie Murphy ble tildelt hele tre Razzie-priser lørdag. Murphy spiller flere roller i filmen og fikk i tillegg til prisen for verste hovedrolle to priser for verste biroller.

Selv om filmen ikke har fått gode kritikker, har den imidlertid vært populær blant kinogjengerne og har spilt inn 158 millioner dollar i billettinntekter.

Lindsay Lohan fikk prisen for sin rolle i skrekkfilmen «I Know Who Killed Me», som også fikk prisen for 2007s verste film.

Det er ikke ofte vinnerne av Raspberry-prisene møter opp personlig for å ta imot prisen men i 2005 entret en modig Halle Berry scenen da hun ble kåret til årets verste kvinnelige skuespiller, og ga en tårevåt takketale.