Det var en tysk forretningsmann som bladde opp for de private tankene til Playboy-modellen og han håper nå kunne gjøre journalene om til en bok. Dette melder CNN.

Videreselger

Dagbøkene ble funnet for noen år siden av en mann som vasket et hus i L.A. hvor avdøde Anna Nicole hadde bodd under et filmprosjekt.

De håndskrevne notatene fra 1992 og 1994 ble solgt separat, henholdsvis for 1,7 og 1,4 millioner kroner.

Det var Universal Rarities som håndterte det vellykkete salget og i forrige uke informerte de at den anonyme kjøperen planlegger å utveksle informasjon fra dagbøkene til forskjellige medier. Ved slutten av året akter kjøperen også å videreselge begge journalene.

— «Såpeopera-verdien» av dagbøkene kan være verdt mer enn 6 millioner kroner alene, inkludert rettighetene til å publisere foto av sidene, uttalte Thomas Riccio i Universal Rarities.

Sex og religion

I 1992-dagboken som har tittelen «I follow my own star» (Jeg følger min egen stjerne) på permen, innrømmer Anna Nicole at hun «hater menn som vil ha sex hele tiden». Modellen som også hadde en egen realityserie kalt «The Anna Nicole show» erklærer også at hun «hater sex».

Dette bekrefter Jeff Woolf, auksjonsdirektør i Universal Rarities.

I den andre utgaven skriver Smith om sin milliardærektemann Howard Marshalls sykdom. Han døde som 90-åring i 1995. Denne boken har flere referanser til Jesus og inneholder også en religiøs oppvåkning.

Anna Nicole Smith ble funnet død 8. februar og ble begravet 2. mars på Bahamas. I løpet av mandag 26. mars vil obduksjonsrapporten av Smith bli fremlagt på en pressekonferanse i Florida.