At de tre brødrene Kevin (20), Joe (18), og Nick (15) er de største ungpikeidolene på andre siden av Atlanteren for tiden er det liten tvil om. Da de fredag morgen skulle opptre på frokostshowet Good Morning America skapte de fullstendig kaos. Den lille gratiskonserten foregikk i Bryant Park, og mer enn 10.000 fans møtte opp.

Trafikk

Aldri tidligere har så mange møtt opp for å få med seg en sending av programmet. Ifølge Contactmusic.com hadde fansen overnattet utenfor parken siden tirsdag for å sikre seg gode plasser. For de som fremdeles ikke har fått med seg hysteriet rundt de tre brødrene kan vi nevne at de er den siste storsatsningen til Disney. Det var mediegigantens plateselskap som plukket guttene opp etter at de hadde mistet sin tidligere platekontrakt. Disney-konsernet sørget for å spille videoene deres, gi ut ny plate, og viktigst av alt: Gi dem en gjesteopptreden på Miley Cyrus-showet «Hannah Mantana».

Plate

Jonas Brothers er kjent som en høflig og gudfryktig gruppe. Alle tre går for eksempel med såkalte renhetsringer, symboler på at de ikke har planer om å gå til sengs med noen før de er gift. Som seg hør og bør høflig unge menn benyttet de slutten av fredagens konsert til å takke New York-politiet for arbeidet med sikkerheten rundt konserten. Bandets tredje plate, «A Little Bit Longer» gis ut 12. august.

Her er bandets ferskeste video, «Burnin' Up»: