Få trodde den nye filmen fra Sacha Baron Cohen kom til å være familieunderholdning. Denne uken ble det klart at «Brüno» har fått 17 års aldersgrense i USA. Nå ligger traileren ute på YouTube, og det er mye godt i vente for dem som ikke får nok av skjult kamera-sketsjene og doku-komediene til mannen bak «Borat» .

Sjekk link her!

«Angelina har en, Madonna har en, nå har også Brüno en!», snakkes det i traileren, samtidig som bilder vises av Brüno som med forbausede tilskuere plukker opp en baby av en kartong som kommer på bagasjebåndet på en flyplass.

I traileren blir også en sparsomt bekledd Brüno pisket rundt av en blondine med enda mindre bekledning. Han får også trening i selvforsvar. «Hvordan beskytter man seg fra en dildo», spør Brüno instruktøren.

Lite homsesex

Den amerikanske NC17-grensen betyr at de under 17 år heller ikke kan se filmen, selv om de går på kino sammen med voksne. Årsaken til den høye aldersgrensen skal være de mange homofile sexscenene, men det få av dem å spore i traileren.

Homofobi

«Brüno», med den vanvittige undertittelen «Delicious journeys through America for the purpose of making heterosexual males visibly uncomfortable in the presence of a gay foreigner in a mesh T-Shirt» har norsk premiere i juli 2009. I filmen spiller Baron Cohen en homofil østerriksk moteskaper som avslører homofobi blant amerikanere.

Filmen er oppfølgeren til Sacha Baron Cohens 2006-suksess «Borat».

Foto: Youtube
Foto: Youtube
Foto: Youtube