De elskelige dyrene fra den zoologiske hagen i New York er tilbake på det hvite lerretet i Norge den 21. november. Løven Alex, sebraen Marty, sjiraffen Melman og flodhesten Gloria havnet som kjent på Madagaskar, ikke uten hjelp fra gjengen av psykotiske pingviner, og i oppfølgeren akter de å forsøke å finne veien tilbake til Manhattan.

Afrika

Pingvinene spiller en sentral rolle også denne gangen. De har nemlig klekket ut en vanvittig plan, som de greier å overtale de andre dyrene til å være med på. Et gammelt flyvrak får navnet «Pingvin Airlines», og ved hjelp av dette forsøker våre venner å finne veien hjem. Ting går selvsagt ikke etter planen denne gangen heller og de ender opp på den afrikanske savannen.

DreamWorks

Det er DreamWorks Animation, studioet bak «Shrek» og «Stor ståhai», som nok en gang er i sving. Den første filmen sopte inn over 532 millioner dollar på verdensbasis, og er på fjerdeplass blant de mest innbringende filmene til DreamWorks. «Shrek 2», «Shrek den tredje», og «Kung Fu Panda» ligger foran.

Se flere trailere her.